Екипът на Феномени в гр. Пловдив

Екипът на Феномени в гр. Пловдив
Феномените пристигат в Пловдив на 26.03.2023г.

Част от екипа на Феномени ще гостува в гр. Пловдив на 26.03.2023г. (неделя). Експертите, които ще бъдат част от събитието са Маг Мария, Маг Денислав, Маг Мартин Захариев и Маг Дора.

Феномен Мария се специализира в оловолеене, изчистване на всякакъв вид магия, събиране на разделени двойки и изработване на силна и ефективна защита. С Маг Мария може да се свържете с код 12.

Феномен Денислав е опитен ясновидец. Доказан специалист в изчистването на всякакъв вид магии, ритуали за любов и изработване на амулети и талисмани за защита. Денислав ще ви помогне също при нужда от восъколеене, арабски ритуали или гледане на Карти Таро. Ще го откриете с код 14.

Феномен Мартин Захариев отговаря на код 16. Той е вещ в изработването на много силни икони и муски за защита. Специализира се в баене с клечки, ясновидство и изчистване на всякакъв вид магии.

Феномен Дора предлага точно ясновидство, радиестезия, изчистване на всякакъв вид магии и изготвяне на много силни ритуали. Тя ще се отзове на вашите въпроси на код 32.

За да получите повече информация за гостуването на нашите Феномени в Пловдив и за записване на часове, се обадете на телефон 0884 418141 и изберете код на експерта.

Феномените Ви очакват с точни и ясни предсказания. Побързайте, местата са ограничени!

Споделете

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Последвайте ни

Популярно

Още публикации