Още в понеделник очаквайте добри новини за успехи на работното място. Но на 05 и 06 декември са възможни противопоставяния между работните и семейните отношения. В четвъртък бъдете внимателни-ден за "зарибяване" - интриги, сплетни и задкулисни действия. Хубав ден ви е петък. Пазете се от настинки.
Опитайте се да въдворите ред в работата си и отношенията с приятелите, колегите. Бъдете коректни и дипломатични. Във вторник е възможно да получите и повишение в работата. На 6 декември- всеки получава това, което заслужава, от миналите си дела. Не се товарете с нови задачи. Пазете се от компромати. До петък периода е тежък. Прегради и неразбирателство ще срещата за всяко ваше дело. Но събота нещата се обръщат. Отново всичко работи във ваша полза.
Не е желателно, в понеделник и вторник да отивате до крайности на работното място. Бъдете по дипломатични и коректни. В сряда ви очакват срещи с хора, които не сте виждали отдавна. Ще се разтоварите.След 7 декември не подписвайте нови договори /ако има възможност отложете всичко за след 23 декември/. В петък може да се заплете в " мрежите на порока". В събота, вземете решение, което отлагате. Събота и неделя са ви весели дни. Пазете си кръста.
В понеделник се вслушвайте в съветите на вашите близки. Не взимайте еднолични решения, търсете баланс в отношенията. Вторник ви е печеливш ден. Бъдете активни във всички области. Внимавайте с лекарството и алкохола. Не е желателно пътуване. От петък тръгвате в правилната насока. Събота и неделя са спокойни дни.
В понеделник смирете апетитите си. Разчитайте на добре познатото старо. Вторник ви носи хубави новини в работно отношение. Очаквайте и нови финансови придобивки. В сряда ви очакват разочарования от роднини и близки, на които сте разчитали. На 7 и 8 декември някои от Лъвовете са на прага на нова любовна връзка, флирт или авантюра. Не разгласявайте нищо. От 9 декември се концентрирайте, върху целите си и ще ги постигнете. Пазете се от настинка.
В понеделник бъдете дипломатични и търсете баланс, особено на работното място. Ако се опитате да "кривнете", ще си навлечете неприятности. Във вторник не отивайте до крайности. Контролирайте емоциите си и всичко ще е наред. След 6 декември направете частични компромиси, колкото и да не ви се иска. Не предприемайте нови начинания. От 8 декември преодолявате всички препятствия . Навлизате в 3 дневен силен период. Финализирайте стар проект. Планирайте пътувания.
В понеделник се стремете към баланс и хармония. Постигнете консенсус при разговорите. До сряда бъдете внимателни в здравословен аспект. Родените през септември да контролират емоциите си. На 6 декември не взимайте решения. Не рискувайте. Може да попаднете в " капан" на некоректни, нелоялни отношения. Внимавайте с лекарствата и алкохола. От петък всичко се урежда и тръгвате по пътя на късмета.
Вторник ви е късметлийски ден. Помислете да започнете паралелна дейност. В сряда разбирате, на кого може да разчитате и с кого трябва да се разделите. Не правете компромис с чувствата. На 8 декември бъдете много внимателни, за да не попаднете в "зарибяващи капани" . Отложете преговори и всичко важно за 9 и 10 декември.
Още в понеделник ще ви се наложи да се върнете към обещаното и недовършеното. Не взимайте и страна при спор. До 21 декември изчистете всичко недовършено. На 6 декември "маските падат" и вие научавате кой е с вас и кой ви пречи задкулисно. Не сключвайте сделки и брак. На 9 декември преградите се вдигат и правите силни крачки. Очаквайте финансови придобивки.
Смирете амбиции и апетити. Водете балансирана политика. Направете крачка за помирение. Контролирайте емоциите си, за да не съжалявате по-късно. Отхвърлете чувството ,че сте неразбрани и самотни. Забравете за обвързване, каквото и да е. На 8 декември лесно постигате целите си, ако сте концентрирани и гоните интересите си. Пътувайте в събота и неделя.
В понеделник водете балансирана политика. Бъдете дипломатични. На 6 декември всеки получава това , което е сътворил от изминалите месеци. Придобивки в дома или подаръци от съдбата. В четвъртък не водете преговори. Не подписвайте договори, не правете предложения и не сключвайте брак. Не се разпилявайте с дреболии в петък. Финализирайте започнатото. На 9 декември получавате приятни покани.
В понеделник и вторник бъдете дипломатични. Не взимайте ствана в спор, особено, ако е в работата. Не влизайте и в конфликти. Обърнете внимание на здравето си. От сряда, късметът е с вас. Очаквайте информация и финансови придобивки, които много ще ви зарадват. На 7 декември виждате приятели и врагове в истинските им лица. Не разпространявайте тайни. Всичко отложете за след петък- придобивки и пари.